MY DIARY

Hi, salam.. sedang menghayati lagu Bunga Angkasa dari Hot.fm AM crew ni, terlintas di fikiran untuk mewujudkan page baru ni.. mana tak nyer, bosan melayan facebook yang kadang2 aku rasa kurang seronok tahap cipan (aku pun tak tau kenapa atau apa punca kurang keseronokan di fb tu...). so, panjang punyer cerita aku pun wujudkan page diariaku ni. sementara itu, aku sedang mengumpul bahan untuk menerbitkan page cerpen aku yang sememangnya dah berterabur semenjak aku SPM dullu.. nanntikan karya2ku di laman ni. pada student2, jangan lupa mengulangkaji pelajaran anda.  Tuntutlah ilmu selagi nafas ini bernyawa.  Waallahualam.. Adios

1 comment:

  1. Selamat Hari Selasa.. Layan Fukuchan.. Apa da...

    ReplyDelete

JOM CUBA INI